TEKİRDAĞ / MARMARA EREĞLİSİ - Yeniçiftlik Nizamettin Demirdöven İlkokulu

Yeniçiftlik Nizamettin Demirdöven İlkokulu

Adres
YENİÇİFTLİK MAH. ATATÜRK 32 SK. YENIÇIFTLIK BELEDIYE ORTAOKULU BLOK NO 3 MARMARAEREĞLİSİ / TEKİRDAĞ
Vizyon
Yeniçiftlik Nizamettin Demirdöven İlkokulu; geçmişten güç alarak, bugünün değerini bilen ve geleceğe umutla ve mutlu yürüyebilen, çağdaş bireyler yetiştirir.
Misyon
Yeniçiftlik Nizamettin Demirdöven İlkokulu, Bilimsel, Sosyal ve kültürel faaliyetlerle yüzleri gülen, enerjisi yüksek, mutlu öğrencilerin topluma sunulduğu bir eğitim ortamı olmak.
Öğretim Şekli :
13.30-18.20
Ulaşım
Tekirdağ-İstanbul karayolu üzerinde olup, Marmaraereğlisi,Tekirdağ ve Çorlu´ya minübüsler çalışmaktadır.
Yerleşim Yeri
Yeniçiftlik Mahallesi genellikle yazlık ve villa tipi evlerden oluştuğu için kiralık ev bulunması noktasında problem yaşanmaktadır. Dolayısıyla öğretmenlerin çoğunluğu Tekirdağ´dan geliş gidiş yapmaktadır. Göç alan bir bölge olduğu için renkli bir kültüre sahiptir.
Tekirdağ´a 30 Km, Marmaraereğlisi´ne 12 Km uzaklıktadır